متن پیام دکتر غلامرضا حسن زاده به مناسبت روز پرستار

حضرت معصومه (س) نماد عشق، فداکاری و خدمت به بشریت هستند و پرستاران نیز با الگوگیری از این شخصیت بزرگ، در عرصه سلامت و درمان، خالصانه و بی‌وقفه به خدمت‌رسانی مشغولند. تلاش‌های شما در راستای بهبود سلامتی و آرامش بیماران، شایسته قدردانی و احترام است.  این روز خجسته را به تمامی پرستاران دلسوز و زحمتکش کشورمان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امیدواریم با الهام از آموزه‌های حضرت معصومه (س) ، همواره در مسیر خدمت به مردم پیشگام بوده و در این راه موفق و مؤید باشید.

 

 

 

 سمپوزیوم آموزش بین حرفه ای: راهبردی نوین در اموزش با همکاری انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، انجمن آموزش مهندسی ایران و انجمن مهندس پزشکی ایران 16 آبان 1403 ساعت 13 لغایت 15 برگزار می گردد.

لینک ثبت نام:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrA8oHZyXYEIZ6deiQXJYG53ZMzWmGGtqUinJ_YT-KC9SCdw/viewform?usp=sf_link

لینک جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/vsme/symposium

 

 
به منظور تبادل نظر در مورد عملیاتی کردن مفاد تفاهم‌نامه انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با انجمن آموزش مهندسی ایران که سال گذشته بین این دو انجمن منعقد شده بود، جلسه‌ای با حضور رؤسای هیأت مدیره و نمایندگان این دو انجمن و رئیس هیأت مدیره انجمن مهندسی پزشکی در تاریخ 31 تیرماه در دبیرخانه انجمن برگزار شد. در ابتدا، دکتر شهبازی فعالیت‌های انجمن آموزش علوم پزشکی را تشریح کردند. سایر افراد حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص چگونگی همکاری پرداختند. دکتر توفیقی نیز بر تبادل اطلاعات از جمله برنامه‌های راهبردی، سخنرانی‌ها، خبرنامه‌ها و غیره، اطلاع از فعالیت‌های دو انجمن تاکید کردند. در پایان، مقرر شد، تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه بین سه انجمن آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران، آموزش مهندسی ایران و مهندسی پزشکی منعقد شود.
وبینار مشترک گروه آموزش پزشکی CINVU و انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با هدف تقویت و توسعه آموزش عالی در جهان اسلام با حضور نمایندگانی از کشور های عضو برگزار گردید. در این جلسه که با حضور دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران ، دکتر کریمی دبیر CINVU و دکتر سلیمان احمدی، نائب رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی ایران، برگزار گردید، به بررسی جنبه های ایجاد همکاری در حوزه آموزش علوم پزشکی با توجه به قابلیت ها و توان علمی جمهوری اسلامی ایران پرداخته شد. در ادامه، امکان برگزاری دوره ها و کارگاه های مرتبط با آموزش علوم پزشکی از قبیل آموزش حرفه ای و مهارتی، استفاده از فناوری های نوین در آموزش، پودمان ها و سایر حیطه های یاددهی – یادگیری در آموزش علوم پزشکی به ویژه در آموزش مهارت های عملی بررسی گردید. دکتر غلامرضا حسن زاده نیز به بیان مبانی آموزش پزشکی، توانمندی های ویژه جمهوری اسلامی ایران در این خصوص، و فرایندها و روندهای جدید حوزه آموزش علوم پزشکی در دنیا که در ایران مورد توجه قرار گرفته است پرداختند. در ادامه، دکتر احمدی، امکان طراحی و اجرای دوره های مهارتی بالینی و حرفه ای در قالب TVET و همچنین امکان برگزاری کارگاه های متنوع در راستای HPE در حوزه فناوری های نوین به صورت بین المللی را تشریح نمود.