وبینار مشترک گروه آموزش پزشکی CINVU و انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با هدف تقویت و توسعه آموزش عالی در جهان اسلام با حضور نمایندگانی از کشور های عضو برگزار گردید. در این جلسه که با حضور دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران ، دکتر کریمی دبیر CINVU و دکتر سلیمان احمدی، نائب رئیس انجمن آموزش علوم پزشکی ایران، برگزار گردید، به بررسی جنبه های ایجاد همکاری در حوزه آموزش علوم پزشکی با توجه به قابلیت ها و توان علمی جمهوری اسلامی ایران پرداخته شد. در ادامه، امکان برگزاری دوره ها و کارگاه های مرتبط با آموزش علوم پزشکی از قبیل آموزش حرفه ای و مهارتی، استفاده از فناوری های نوین در آموزش، پودمان ها و سایر حیطه های یاددهی – یادگیری در آموزش علوم پزشکی به ویژه در آموزش مهارت های عملی بررسی گردید. دکتر غلامرضا حسن زاده نیز به بیان مبانی آموزش پزشکی، توانمندی های ویژه جمهوری اسلامی ایران در این خصوص، و فرایندها و روندهای جدید حوزه آموزش علوم پزشکی در دنیا که در ایران مورد توجه قرار گرفته است پرداختند. در ادامه، دکتر احمدی، امکان طراحی و اجرای دوره های مهارتی بالینی و حرفه ای در قالب TVET و همچنین امکان برگزاری کارگاه های متنوع در راستای HPE در حوزه فناوری های نوین به صورت بین المللی را تشریح نمود.

 

دومین جشنواره آموزش علوم تشریح، با عنوان کاربرد فناوری های یادگیری در آموزش علوم تشریح  9 اسفند ماه 1402 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر گزار می گردد.

 

 

 

      پنجشنبه، ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۹ لغایت ۱۲ نشست هیات مدیره و مسئولین کمیته های ۱۲ گانه انجمن آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید. در این نشست بعد از تلاوت آیه های قرآن، جناب آقای دکتر سلیمان احمدی نایب رییس، به ارایه گزارش عملکرد انجمن طی سال گذشته پرداختند. در ادامه مسئولین ‌کمیته های مختلف، اقدامات و چالش های اجرایی موجود را بیان نمودند. سپس رئیس انجمن، جناب آقای دکتر غلامرضا حسن زاده به بیان راهبردهای پیش رو پرداختند. ایشان ضمن تاکید بر سرعت بخشیدن به فرایند اجرایی برنامه های در دست اقدام، تاکید بر تدوین برنامه های سال 1403، استفاده از حداکثر ظرفیت انجمن در پیشبرد اهداف کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تقسیم وظایف بین نمایندگان انجمن و تشکیل تیم های اجرایی نمودند.

     دکتر علی نمکی اضافه نمودند، لازم است از پتانسیل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید نمودند و در ادامه بر راه اندازی ادغام آموزش و نظام سلامت در سایر رشته های علوم پرشکی تاکید نمودند. همچنین سایر اعضای هیات مدیره به بیان دیدگاه ها و چالش ها پرداختند. دکتر الهه ملکان راد افزودند، در راستای پیشبرد اهداف انجمن و دستیابی به اجماع در حوزه های مختلف آموزشی، لازم است، پلتفرم ویژه خبرگان جهان اسلام ایجاد گردد.

 

 

   روز دوشنبه مورخ ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲، تفاهم نامه همکاری بین شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام(CINVU) و انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با هدف هم افزایی و بهره مندی از ظرفیت اساتید و صاحبنظران علوم پزشکی کشور در این انجمن و سایر انجمن های علمی کشور در راستای تعالی نظام آموزش عالی سلامت کشور و ایجاد شبکه بین المللی علمی و تخصصی، منعقد گردید.

 

 

 

 

 

 


حضور رئیس و دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران 
در نشست دبیران محترم انجمن های علمی گروه پزشکی 8 آذر ماه 1402